Szeretettel köszöntök én is Mindenkit itt! (druzsinlaci)


Ma egy ITF női tenisztornáról hozok egy tippet, méghozzá Nottinghamből, füves pályáról, majd Franciaországból, Blois-ból, egy Challenger tornáról, salakos pályáról.

Miért érdekes hogy füves vagy salakos a pálya? Mert nem mindegy hogy a labda hogy viselkedik. Füvön sokkal gyorsabbak a labdamenetek, mint salakon, nem is tartanak általában olyan hosszan, könnyű röptézni és még sorolhatnám, de nem teszem, nem ezért vagyunk itt. Katt a részletekért!

TF NŐI - EGYÉNI: Nottingham 2 (Egyesült Királyság), fű

Burnett N. (Ita) - Ishizu S. (Jpn)

12.06.2013

13:30

Burnett utoljára füvön tavaly Wimbledonban játszott, akkor mindjárt a selejtező első körében kikapott a jóval esélyesebb Ferrer-Suareztől. Azóta nem is játszott füvön, legalábbis nem tudok róla.A világranglistán most Burnett a 132. ami jónak mondható, és 20 helyet javítva jött előre tavalyi év végéhez képest.Legnagyobb sikere az, hogy nem is oly rég megverte Alize Cornet-t, igaz hazai pályán, Rómában, de idén 9-11 a nyert/vesztett mérkőzéseinek aránya.

Ishizu ellenfelével szemben Japánban idén már részt vett 3 füves tornán is, nem is olyan rossz eredménnyel. 9 füves meccséből mindössze 3-at vesztett.A Japán hölgy 238. a világranglistán, de elképesztő 161 helyet javított idén, a brutális 24-9-es nyert/vesztett arányával.

Tehát ha a formát nézzük, Ishizu, ha a világranglistát, akkor Burnett.
Mindenképpen megéri Ishizut támogatni, még ha 2,0-ás a rá adott odds, akkor is. Viszont ha nem ő nyer, akkor szoros játék lehet, és akár 3 szett is összejöhet, jó lehet a 22,5 feletti játékszám 1,90-ért.

 


CHALLENGER - EGYÉNI: Blois (Franciaország), salak

Capdeville P. (Chi) - Gonzalez M. (Arg)

12.06.2013

11:00

Capdeville 156. a világranglistán, 37-13-al áll idén, ennek köszönhetően csak 10 helyet javított. Kedvenc borítása a salak.

Gonzalez a 327., és idén mindössze 9 meccset játszott, ebből 5-t nyert meg. Neki is salak a kedvence.

Ám van olyan statisztikai adat amely eldönti a párharcot a véleményem szerint. Capdeville mind az 5 egymás elleni mérkőzésüket megnyerte. Ebből 4-et 2-1-es szettállással.

Érdemes lehet most is a jobb formában lévő Capdevillet támogatni 1,57-es oddsért, vagy akár 3,75-ös oddsért azt, hogy Capdeville 2-1-re nyer.