Sziasztok itt újra Sheva!

Nem vagyok elájulva a mai naptól, de lássuk mikre lehet érdemes ma fogadni. A tenisztippek mellett most Snookerrel is jelentkezem egy kínai világversenyről. Katt a részletekért!

ATP, Hertogenbosch /fű/

Isner - DonskoyA két méteres amerikai óriásnak ez e legerősebb borítása, gyilkos szervákra képes mely különösen veszélyes lehet füvön. Az orosz fiúnak három hivatalos meccse volt füvön, mindet el is vesztette szettgyőzelem nélkül - innentől kezdve ezt nem is ragoznám tovább, sima 2-0 Isnernek!

Tipp: Isner 2-0ra nyer 1.30

Szintén erős tipp:

-----

Berlocq - BaghdatisAz az igazság, hogy Bagdatis jelenlegi formája miatt nem merném könnyedén ajánlani azt a -1.5 szettet, de pedig teljesen reális lenne mert Berlocq sose tudott füvön játszani, ő mindig is az a tipikus salakos játékos lesz aki más borításon már nem is játszik jól. Viszont a sima győzelmet erős tippnek érzem, csak hát az meg nem fizet jól..

Tipp: Bagdatis 1.15 VESZTETT

-----

ATP, Eastbourne /fű/

Harrison - MathieuElsősorban a formával indokolnám, füvön idén Harrison már játszott öt meccset is, abból az utolsó hármat meg is nyerte míg a francia csak egyet, azt simán el is bukta egy szlovák fiú ellen.

Tipp: Harrison 1.66 NYERT
----

Wimbledon, selejtező /fű/Basic - Yang
Tipp: Basic 1.54 NYERT/ 1.00-s odds (Yang feladta)
-----
D. Young - Velotti
Tipp: Young 2-0 1.53 VESZTETT
-----
Reid - Dev Varman
Tipp: Dev Varman 1.28 VESZTETT
-----

de Veigy - Bemelmans
Tipp: Bemelmans 1.20 NYERT


-----
Kína: Wuxi Classic

Burnett - Junhui


Hazai közönség előtt elvárható hogy sokáig jusson Ding.

Tipp: Junhui 1.22 NYERT
-----


Gould - MaflinTipp: Gould 1.53 NYERT


 

Én pedig egy krikettmeccsel jelentkezem! (druzsinlaci)

A krikettvilág elitcsapatai mérkőznek Angliában az ICC Trophy-n, ez olyan világliga féleség. A játékformátum egynapos (ODI - 50 over).

Az A csoportból rendezik ma meg a Srí Lanka - Ausztrália mérkőzést!

Ausztrália nagyon gyenge csapattal áll ki, majdnem tartalékosan, ellenfelük viszont teljes kerettel, bombaerősen várják a mai délutánt.

Az Ausszik rém gyengén kezdtek, Angliától simán kikaptak, majd Új - Zéland ellen egy esős napon egy pontot sikerült összeszedniük.

A srí-lankai válogatott az új zélandiakat simán verte, csak az esélyes angoloktól kaptak ki.

Ha tovább akarnak menni, meg kell verniük Ausztráliát, ha ma nyernek,  továbbjutottak!

Ennek megfelelően esik is az oddsuk, már csak 1,66 körül jár ami vállalható a tények ismeretében.

Srí - Lanka nyer - 1,66 - 1,72

További óvatos tippjeim:

Srí - Lanka legjobb dobója - Malinga - 2,75

Srí - Lanka legjobb ütője - Dilshan - 5,0

A mérkőzés játékosa - Sangakkara - 11,0

 


 

Heatnation:

Tegnap a szerencse nem volt mellettem de remélem ma már igen! Ma a Siena-Roma olasz bajnoki döntővel jelentkezem.

 

Lega A/Seria A döntő 4. mérkőzés:

Montepaschi Siena – Virtus Roma

(A párharc állása 2:1)

 

Hazai pályán juthat még egy győzelemmel közelebb a címvédő! A Siena a 3. meccsen Bobby Brown(23 pont, 4 tripla) végjátékban elsüllyesztett tripláinak köszönhetően 68-75-ről 89-81(!)-re nyert, tehát egy 21-6-os futást mutatott be a végén a Montepaschi. Brown mellett Hackett(14 pont, 8 gólpassz) és Janning(13 pont) is szükséges volt a győzelemre.

A Virtus Roma MVP-je Luigi Datome meccsről meccsre eredményesebben játszik, a 3. mérkőzésen 25 pontig jutott a bedobó, igaz mellőle Lawal elfogyott támadásban(7 pont, 9 lepattanó) de Bobby Jones viszont hozta a pontjait és hasznos játékát(15 pont, 6 lepattanó). A Romában Lóránt Péter 21 percet a pályán töltve 5 pontig és 6 lepattanóig jutott, ez messze a legtöbb játékperc amit pályán töltött.

A mai meccsen a nyomás egyértelműen a Román lesz mivel ha a Siena nyer akkor egy győzelemre kerül a bajnoki címhez.

Nem ecsetelném tovább a mérkőzést rátérnék a tippjeimre. Ha Datome ma is hatékony tud lenni akkor a Roma ma is szorosan tapadni fog a Montepaschira!

A tippjeim a ma meccsre ma is pontok lehetnek, mint írtam otthon a címvédő elég pontzuhatagos meccseket játszanak.

 

Tippjeim:

Virtus Roma +10,5- 1,47

Összesített pontok 149,5 felett- 1,61

Merészebb tipp:

Összesített pontok 159,5 felett- 2,78Sziasztok itt Sheva!

NHL Stanley kupa döntő

Boston Bruins - Chicago BlackhawksPárharc jelenlegi állása: 1-1

Kiegyenlített a Boston, ráadásul Chicagoban tehát egy hazai meccsét elvette az ellenfelének ami nagyon kellett ahhoz, hogy ne legyen rajtuk az óriási nyomás most. Már az első meccsen is inkább a Boston irányított, de ott még nem lett meg az eredménye viszont a második meccsnél már ők jöttek ki jobban a hosszabbításból. Kis túlzással csak az első harmadban irányított a Hawks, de ott nagyon. Ám jót tett a Bostonnak a szünet, Julien mester gatyába rázta őket s innentől kezdve már végig ők irányítottak. Rossz hír a Chicago fanoknak, hogy mint ahogy azt előzetesen említettem, E.Kane és Toews továbbra is gólképtelen - ráadásul az eddig két meccsen a Jolly Joker Bickell sem alkotott maradandót míg a Bruinsnál az első meccsen az első sora(Lucic-Krejci-Horton) parádézott, a második meccsen pedig a harmadik/negyedik sora(Kelly,Paille,Seguin), ami jól jelzi a nagy merítési lehetőségüket.

Amerikában a Hawks fanok körében egyébként nagy visszhangot váltott ki a bíró tevékenysége a második meccs után, történt ugyanis hogy 1-0s vezetés után nem adtak meg egy szabályosnak tűnő gólt, mivel többszöri videózás után sem lehetett megállapítani hogy a korong Rask alól hogyan került a kapuba. Ettől függetlenül ez erős túlzás hogy nyomta volna a bíró a Bruinst hiszen hiszen oda-vissza el lett engedve pár dolog melyet szankcionálni kellett volna így jogtalannak vélem a reklamációt.A következő két meccs Bostoban kerül megrendezésre, ahol azért nem nyerni járnak a csapatok.

Párharc előtt én 4-2t mondtam a Boston javára, mely eddig jól alakul számomra hiszen én azzal számolok hogy otthon nem fog hibázni a Bruins. Bízom benne hogy nem fogják egyből odadobni az idegenbeli skalpot, valamint abban is hogy továbbra is a Bruins fog dominálni a jégen. Eddigi tippjeim tökéletesek voltak(3/3) reméljük hogy ma sem fogok csalódást okozni.

Tippjeim:
Boston Bruins kétesélyes 1.76  NYERT
Boston Bruins háromesélyes 2.29  NYERT
Boston Bruins hendikep -1.5 3.35  NYERT