Sziasztok itt Sheva!

Az Esélylatolgatás.blogger.hu oldal elkészítése után egy újabb, legalább ennyire jelentős hírem van számotokra. Térjünk tehát a lényegre, nagyjából szerintem amúgy is sejtik páran hogy miről is van szó. Legyünk őszinték, Rokakoma az utóbbi időben nem foglalkozott eleget az Napitutival de főleg a közösséggel hiszen a feltett kérdésekre sem válaszolt/válaszolhatott(ezt most talán nem is annyira lényeges).
Tehát miután mindenki lekoccolt onnan, Rokakoma felkeresett minket(Sheva,Druzsin,Heatnation), hogy mit szólnánk ahhoz, ha mindhármónknak adna hozzáférést a Napitutira, valamint ígéretet tett arra, hogy Ő maga is aktívabbá válna a bejegyzések terén. Mérlegeltük az ajánlatot, s arra jutottunk hogy bár nem volt a legszebb dolog tőle ez az egész ami az utóbbi időben történt(vagy inkább épp hogy nem történt), tekintettel a múltban tett erőfeszítéseire elfogadjuk az ajánlatát, azaz holnaptól már a Napitutin olvashatjátok a triumvirátus + Rokakoma tippjeit.
Nem tudom hogy ennek a hírnek ki örül és ki nem, de remélem senkit sem riaszt vissza ez az ide-oda költözgetés és továbbra is együtt marad mindenki. Tehát a lényeg még egyszer, visszatérünk a Napitutira, s emiatt ez az oldal pedig természetesen nem fog frissülni(bár törölni sem fogom).

Reméljük hogy ezzel végleg vége ennek az átmeneti időszaknak, s újra stabil közösséggé válunk! Köszönöm a figyelmet, a megértést illetve a bizalmat melynek köszönhetően jöttetek velem az Esélylatolgatásra. Jómagam sajnálom hogy vége annak az oldalnak, hiszen bár rövid kaland volt, azért ez idő alatt is alaposan a szivemhez nőtt az a kis blog viszont ami igaz az igaz, Rokakoma nélkül itt sem alakult volna ki semmilyen közöttég azaz az igazi otthonunk az az oldal marad. :)

A lényeg még egyszer, dióhéjban: Holnaptól a Napitutin fogjuk frissíteni a tippjeinket(A triumvirátus + Rokakoma) tehát ez az oldal ideiglenesen megáll.